Jeftino iz Beograda za Abu Dabi

Želim da putujem jeftino iz Beograda za Abu Dabi.Koja je cena avionske karte i kojim kompanijama mogu da letim? Budimir Jokanović, Šid

Posetilac: Budimir Jokanović, Šid
Datum: 11.02.2019
Grupa: Avio karte

Jeftino iz Beograda za Abu Dabi

Poštovani gospodine Jokanoviću,

Da biste putovali jeftino iz Beograda za Abu Dabi potrebni su samo dobra volja i organizacija. I malo para :) Vaše putovanjejeftino iz Beograda za Abu Dabi možete platiti po ceni OD 310 EUR ukoliko se organizujete tako da ne letite direktno od Beograda do Abu Dabija. Ukoliko želite, pak, da putujete direktno jeftino iz Beograda za Abu Dabi cene se kreću od 420 eur po putniku sa svim taksama. Malo veća cena, ali više vremena za boravak u Abu Dabiju. U svakom slučaju, za sve dodatne informacije u vezi avionske karte jeftino iz Beograda za Abu Dabi možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Sve promocije u vezi teme jeftino iz Beograda za Abu Dabi možete pratiti i na našim  Facebook i Twitter stranama. Želimo Vam srećan put!

Slična pitanja i odgovori

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Emirate

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji jeftino iz Beograda za Abu Dabi bilo bi pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.